ENDAST 399 KR FRAKT
BETALA MED KORT, FAKTURA ELLER DELBETALNING
DU NÅR OSS PÅ 010-175 21 21

Betalningsinformation och betalsätt

Kortbetalning

Vi accepterar kortbetalning med Visa och Mastercard. Alla kortbetalningar sker i samarbete med vår betalningsleverantör Svea Ekonomi AB och inga kortuppgifter hanteras eller sparas av Redskapsbolaget.

Faktura

Vi erbjuder 14 dagars betalning mot faktura till privatperson och 30 dagars betalning mot faktura till företag förutsatt att en fakturakredit godkänns. Fakturan skickas till din e-postadress i samband med leverans. För andra frågor gällande din betalning/faktura hänvisar vi till Svea Bank AB som är vår fakturapartner.

Delbetalning

För privatpersoner kan större köp kan delas upp genom att välja delbetalning eller kontokredit i kassan. Du kan också dela upp en faktura i efterhand genom att betala ett lägre belopp.

Leasing

Dela upp betalningen till en månadskostnad som passar dig. I slutet av avtalsperioden köper du loss utrustningen till avtalat restvärde som framgår på leasingavtalet.

Leasing erbjuds företag på köp från 2 400 kr. Beställningen slutförs med BankID av bolagets firmatecknare i kassan.

Du är alltid välkommen att kontakta oss med generella frågor kring betalning eller frågor gällande betalning som hanteras direkt av Redskapsbolaget. Du når oss enklast på telefon 010-175 21 21 eller genom vårt kontaktformulär.
Laddar...