ENDAST 399 KR FRAKT
BETALA MED KORT, FAKTURA ELLER DELBETALNING
DU NÅR OSS PÅ 010-175 21 21

Skopor till Grävmaskin

Här hittar du rätt skopa för bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare och andra typer maskiner inom gräv. Samtliga skopor är konstruerade av ledande tillverkare med fokus på hållbarhet, kvalitet och effektivitet.

Att välja rätt typ av skopa till din grävmaskin

Vilken typ av skopa du behöver beror på vilken modell av grävmaskin du har och vilken typ av arbete du ska utföra.

Om du till exempel letar efter en grävskopa som kan hantera material som sten eller betong, vill du ha en skopa med tänder. Om du å andra sidan letar efter en skopa som kan användas för precisionsarbete, till exempel för att planera eller utjämna, vill du ha en rak skopa och ska du gräva ner kablar vill du ha en kabelskopa som är utformad för ändamålet.

Oavsett om du funderar på att köpa en grävskopa, kabelskopa, planeringsskopa eller gallerskopa har vi modellen som passar din maskin. Vi har skopor i alla prisklasser och utföranden.

Vi hjälper dig hitta rätt grävmaskinsskopa

Det är mycket att tänka på när man köper en ny skopa. Ska man köpa en med eller utan tänder, ska den vara en rak eller konad? Behöver du hjälp att hitta rätt är du alltid välkommen att kontakta oss så guidar vi dig.

Har du en lastmaskin? Inga problem, vi har även ett stort urval av skopor för lastmaskin.

Våra grävmaskinsskopor

Hos redskapsbolaget hittar du ett stort utbud av skopor till grävmaskiner.

Grävskopa

När det gäller gräv- och byggprojekt är en grävskopa ett oumbärligt verktyg. Den här typen av grävmaskinsskopa, som också kallas allroundskopa, kan användas för en mängd olika uppgifter, bland annat för att flytta jord, sand och lös lera. Våra tandade grävskopor och grävskopor med skärstål är särskilt effektiva vid hantering av lösa stenar och grus. Oavsett om du ska hantera olika typer av jord eller röja bort skräp kan en grävskopa hjälpa dig att få jobbet gjort.

Planeringsskopor

Planeringsskopor är en typ av skopa som används för att grävning, transportera material och fyllning. De är bredare än andra skopor och har en platt skär, vilket gör dem perfekta för rör- och ledningsarbeten, markanläggning och vägarbeten.

Gallerskopor

Gallerskopor är speciellt framtagna för dig som vill sortera stenar från grävmassor eller luckra upp en yta för sådd och liknande. Grävmaskinsskopor är en unik och användbar produkt för alla som arbetar med grävning och stenar. Med optimerade diametrar och avstånd mellan gallrarna är våra skopor perfekta för tuffa miljöer och tung användning. Våra grävmaskinsskopor är tillverkade av slitstarkt stål och är byggda för att hålla länge och klarar även de mest utmanande uppgifterna.

Kabelskopor

Letar du efter ett kraftfullt verktyg för att hjälpa till med grävningsprojekt? Överväg att investera i en kabelskopa - en typ av skopa som är särskilt utformad för smala diken och kabelarbeten. Den kännetecknas av sin smala profil och långa botten och kabelskopor kan även anpassas med olika tandalternativ för att passa dina behov. Hardox och andra högkvalitativa material används i konstruktionen av större modeller för att säkerställa maximal hållbarhet. Med en kabelskopa kan du snabbt och enkelt gräva diken med perfekt djup och bredd för just ditt projekt, vilket gör ditt arbete enklare och effektivare.

Ribbskopor

Ribbskopor är utvecklade för effektiv sortering av grävmassor. Bottenribborna är placerade i skopans längdriktning och därmed glider materialet lätt in och ur skopan. Denna typ av skopa är perfekt för användning i grävprojekt då den gör det enkelt att sortera materialet på ett effektivt sätt.

Profilskopor / Dikesskopor

Denna typ av skopor är konstruerade för dikningsarbete är dessa skopor perfekta för en mängd olika tillämpningar. En dikesskopa passar perfekt när du ska gräva nya diken eller bättra på de gamla. Våra större modeller av profilskopor är oftast tillverkade av hållbara material som Hardox och slitjärn och är byggda för att hålla länge.

VA-skopor

VA-skopor är särskilt utformade för att gräva diken för vatten- och avloppssystem men kan också användas för andra arbeten som kräver en djup grävskopa och den har ofta en längre botten än vanliga skopor. De större modellerna är vanligtvis förstärkta med Hardox och slitstarkt stål för att förlänga deras livslängd.

Laddar...