ENDAST 399 KR FRAKT
BETALA MED KORT, FAKTURA ELLER DELBETALNING
DU NÅR OSS PÅ 010-175 21 21

Slaghack ATV och betesputs ATV

Maximera din markbearbetning med vår högpresterande slaghack för ATV. Vår specialdesignade slaghack är skräddarsydd för att passa perfekt till din ATV och ger dig ett kraftfullt verktyg för att hantera diverse terräng och vegetation.

Högkvalitativ slaghack för ATV

Oavsett om du behöver rensa sly, klippa gräs eller underhålla stigar, har vår ATV-slaghack den robusta konstruktionen och effektiva designen för att klara av utmanande markförhållanden. Vi kombinerar avancerad teknologi med användarvänliga funktioner för att säkerställa en smidig och effektiv användarupplevelse.

Vår ATV-slaghack är utrustad med slitstarka hammarslagor och kraftfull motor för att leverera pålitlig prestanda. Enkel montering och snabbkopplingssystem gör det enkelt att anpassa och använda slaghacken med din ATV. Vi förstår vikten av mångsidighet och effektivitet när det gäller markbearbetning med en ATV, och våra produkter är konstruerade med detta i åtanke.

Kontakta oss idag för mer information om hur vår ATV-slaghack kan förbättra din markhantering och ge dig resultat av högsta kvalitet. Med vår pålitliga och kraftfulla slaghack för ATV tar du kontroll över din mark med lätthet.

Vad är en slaghack för ATV?

En slaghack, även kallad betesputs, till en ATV är en anordning som fästs på baksidan av ATV:n och används för att klippa vegetation, som gräs, buskar och liknande. Slaghacken består hammarslagor som roterar när ATV:n är i rörelse. En slaghack är särskilt användbar när man ska rensa sly, klippa gräs eller underhålla stigar där den kan användas för att rensa mark och hålla vegetationen under kontroll.

En slaghack tar bort vegetation på svåråtkomliga platser, de är robusta och klarar av tuffa förhållanden och oländig terräng.

Hur fungerar en slaghack för ATV?

En slaghack för ATV är ett verktyg som används för att hugga ner vegetation och röja upp mark. Den är monterad på baksidan av en ATV och drivs av fyrhjulingens motor.

För att använda en slaghack för en ATV behöver föraren bara köra fyrhjulingen framåt medan slaghacken är påslagen. Genom att justera riktningen på ATV:n styr föraren var slaghacken slår och klipper vegetationen.

Slaghacken har hammarslagor som roterar och slår ner vegetationen när de kommer i kontakt med den. Det gör att den kan ta bort vegetationen snabbt och effektivt.

Fördelar med en slaghack till ATV

En slaghack till ATV har flera fördelar för markbearbetning och vegetationshantering. Här är några av fördelarna:

Fördelar med en slaghack till ATV

Beskrivning

Mångsidighet

En slaghack till ATV kan användas för olika ändamål, inklusive klippa gräs, rensa sly och underhålla stigar. Detta gör den till ett mångsidigt verktyg för markbearbetning och vegetationshantering.

Robust konstruktion

En slaghack är byggd för att klara av utmanande markförhållanden och tuff terräng. Dess slitstarka hammarslagor och kraftfulla motor gör den till en pålitlig och hållbar lösning för markbearbetning.

Anpassningsbarhet

En slaghack är enkel att montera och har ett snabbkopplingssystem som gör det enkelt att anpassa och använda den med din ATV. Du kan enkelt byta ut slaghacken för olika ändamål och anpassa den efter dina specifika behov.

Enkel användning

Vår slaghack är utformad med användarvänliga funktioner för att säkerställa en smidig och effektiv användarupplevelse. Den är enkel att använda och manövrera, även i svår terräng.

Förbättrad markhantering

Med en slaghack kan du snabbt och effektivt rensa sly, klippa gräs och underhålla stigar. Detta resulterar i en välskött och vältrimmad mark.

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida
  1. FS Slaghack ATV Elstart 15hk 1200mm
    31 125,00 kr 24 900,00 kr
    Finansiering 449 kr/mån
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida
Laddar...