ENDAST 399 KR FRAKT
BETALA MED KORT, FAKTURA ELLER DELBETALNING
DU NÅR OSS PÅ 010-175 21 21

Skopor till hjullastare och kompaktlastare

Hos oss på Redskapsbolaget hittar du bra och billiga skopor för hjullastare, kompaktlastare, teleskoplastare eller annan maskin med frontlastare. Oavsett om du funderar på att köpa en planeringsskopa, lättmaterialskopa, återfyllnadsskopa eller sandspridarskopa har vi modellen för just din maskin. Vi har priser som kan jämföra sig med att köpa begagnade skopor, och fraktkostnaden är endast 290 kr.

Filtrera skopor enkelt efter bredd, fäste och volym.

Samtliga skopor är konstruerade av ledande tillverkare, med fokus på hållbarhet, kvalitet och effektivitet. På vår hemsida kan du med enkelhet filtrera efter bredd, tillverkare, höjd, modell fäste och även volym. Utöver vårt sortiment av skopor för hjullastare har vi även ett stort urval av skopor till grävmaskin och traktor.

Anpassning av skopor

Vi har ett stort utbud av skopor i standardutföranden med enklare tillval till vissa modeller. Om ni önskar få offert med skräddarsydd anpassning till en viss skop-modell så tveka inte att kontakta oss! Vi kan vanligtvis ta fram lösningar och anpassningar för de flesta behov tillsammans med våra tillverkares konstruktörer. Betala enkelt med kort, leasing eller faktura.

Laddar...