ENDAST 399 KR FRAKT
BETALA MED KORT, FAKTURA ELLER DELBETALNING
DU NÅR OSS PÅ 010-175 21 21

Gripar

Vi har gripen som passar din grävmaskin. Vi har även gripar för lastmaskin. Ska du exempelvis jobba med virke eller enklare rivningsarbeten kan vi rekommendera en multigrip. Behövs det något rejälare för att hantera exempelvis stenar? Då skulle vi rekommendera en sorteringsgrip. Vi har även gripar i Heavy Duty-utförande från Steelwrist som är förstärkta med Hardox 500 som kan vara ett alternativ när tuffare tag krävs. Griparna i HD (Heavy Duty) har även gripklor med påläggssvets vilket gör att de håller ännu längre.

Våra tillverkare av gripar

Vi tror på att sälja gripar av högsta kvalitet och samarbetar endast med välkända tillverkare. I vårt sortiment hittar du gripar till grävmaskiner från tillverkare som engcon och Steelwrist som har lång erfarenhet av tillverkning av redskap av högsta kvalitet. Oavsett vilken grip du väljer hoppas vi att du blir nöjd.

Hur hittar jag den grip jag behöver?

Det kan kännas som en stor investering att köpa en grip och därför är det viktigt att man väljer rätt för att man ska känna sig nöjd. För det första måste gripen passa till din maskin, så du måste veta vilken infästning du söker. Och du måste även ha koll på hur tunga saker du behöver lyfta med gripen. När du vet vilken infästning och lyftkapacitet du behöver på din grip kan du gå in på någon av underkategorierna och filtrera efter fäste och lyftkapacitet med hjälp av vår filterfunktion så hittar du den grip som passar din grävmaskin.

Laddar...